Passen wij bij elkaar? Bel naar 070-3191923 of mail naar veronique@liones.nl

Werkplek

We werken met, zoals dat zo mooi heet, multidisciplinaire teams. Dat betekent in de praktijk dat meerdere ‘rollen’ samen in één ruimte, of aan één eiland werken. Het maakt niet uit of je stagiair bent, of leiding geeft. Het kantoor kent vier afgesloten ruimtes; 3 vergaderzalen en het toilet. Verder is iedereen, ongeacht functie, makkelijk te benaderen. Dat werkt beter en vinden wij leuker.

Het plaatje hierboven lijkt wellicht pagina opvulling, maar stiekem is het onze plattegrond. Zo zie je een beetje wat we bedoelen.

Jouw werkplek is jouw domein. Wij faciliteren een prachtig IKEA bureau en een stoel. Wat daar bovenop staat is belangrijker en stemmen wij af op jouw voorkeur. De meerderheid werkt hier met een Windows machine, maar ook Apple en Linux zijn vertegenwoordigd. Daarnaast hebben we een aan eindeloos grenzeloze voorraad post-its. En fantastische koffie. Niet van die rommel uit zo’n automaat met blauwe lampjes. Wij snappen immers hoe belangrijk goede koffie kan zijn.

 

Veronique Bayraktar Bureaumanager
Superleuk om te horen dat je geïnteresseerd bent! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Upload je CV:

Ik heb interesse in een:

BijbaanStageVaste baan

Voer de code even in ter controle: captcha