Passen wij bij elkaar? Bel naar 070-3191923 of mail naar veronique@liones.nl

Solicitatietips

1

Casual

We zijn geen advocatenkantoor. Dus totaal geen noodzaak om in driedelig pak te komen, maar een beetje representatief voorkomen kan natuurlijk geen kwaad.

2

Laten zien in plaats van het ons vertellen

Als je al mooie dingen hebt gemaakt of gedaan, geef ons dan die linkjes. We zijn reuze nieuwsgierig. Op die manier zien we ook meteen wat jou uniek maakt.

3

Online aanwezigheid

Zoals jij ons hebt gevonden, zullen wij jou ook vinden. Zorg er dus voor dat je online aanwezigheid in je voordeel werkt. Maar ga alsjeblieft geen Wikipedia artikelen of blogs opstarten over onze eigenaren Jan en Taeke. Dat is creepy.

4

Tweerichtings verkeer

Het zou je verbazen hoeveel sollicitaties we krijgen met “ik ben… Ik wil… Ik ga…”. Zoek een balans in het praten over jezelf en over de functie waarop je solliciteert. Praat dus met ons, en niet tegen ons.  En als je schriftelijk minder sterk bent kan je ons ook gewoon een belletje geven.

5

Essay Nederlands

Een motivatie schrijven is geen essay Nederlands. Schrijf zoals je werkelijk bent. En gebruik witruimte. En ons compleet overrompelen met elk project dat je ooit gedaan hebt heeft ook geen zin. Wees kritisch en kies degene waarbij je skills het best tot uiting komen.  Kwaliteit boven kwantiteit.

6

Wees jezelf

Ga geen rol spelen, want daar prikken we inmiddels zo doorheen. Wees gewoon jezelf. We hebben mensen in dienst met tatoeages, oorbellen en lange baarden. We hebben zelfs iemand in dienst die al deze drie kenmerken heeft. Het is heel simpel, aan het eind van de dag zoeken we iemand die goed is, en ook prettig om mee samen te werken. En een biertje mee te drinken.

7

BONUS TIP

Er zijn twee namen die nieuwe mensen hier continue verkeerd uitspreken. En niet de minst belangrijke. Liones en Taeke (onze directeur).

Liones = Lio – nes  (en niet Li – oo – nes)
Taeke = Tè-ke (en niet Taa-ke)

We zullen je nooit afwijzen als je dit niet gelijk onder de knie hebt, maar besef dan wel dat wij van binnen zitten te gniffelen. Je kan natuurlijk ook gewoon bellen en ophangen (070-3191923). Wie er ook opneemt, we noemen altijd de bedrijfsnaam. Heb je die alvast goed.

Veronique Bayraktar Bureaumanager
Superleuk om te horen dat je geïnteresseerd bent! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Upload je CV:

Ik heb interesse in een:

BijbaanStageVaste baan

Voer de code even in ter controle: captcha