Passen wij bij elkaar? Bel naar 070-3191923 of mail naar veronique@liones.nl

450 euro

Maar belangrijker is wat je niet gaat doen...

What’s in it for me?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. De  stagevergoeding is € 450,- bruto per maand. En gratis koffie, koekjes, lunch, chips, nootjes, chocolaatjes, etc.

Daarnaast proberen we je altijd naar minimaal één interessant congres te sturen. Het blijft enorm leerzaam om te luisteren hoe de groten der aarde zaken aanpakken.

Wat ga je niet doen?

Het belangrijkste is wat ons betreft nog wat we je niet laten doen. Zo zullen we je nooit als goedkope arbeidskracht gebruiken. We zitten hier met 30-35 collega’s, dus als we in een project van jou afhankelijk moeten zijn, zouden we iets niet goed doen. Dat is niet rot bedoelt, maar wat we daarmee willen zeggen is dat jouw opleiding centraal moet staan. Wel geloven we dat dit het snelst gaat als je in een team meedraait met bestaande opdrachten. We laten je dus ook nooit oefenopdrachten doen. Als je iets doet is het de real-deal. Bruikbaar voor de klant, extra winst voor het team.

 

What motivates us at work?

De onderstaande TED talk zet, wat ons betreft, perfect uiteen wat werken écht leuk maakt. Aan het eind van de dag willen we namelijk allemaal wat leuks kunnen doen. Waar wij echter niet in geloven is dat geld alles goed maakt. Het werkelijk bijdragen aan iets, mooie producten maken, uitdaging, trots. Allemaal zaken die er ’s ochtend voor zorgen dat je met plezier naar werk gaat. Intrinsieke motivatie, noemen ze dat.

Nee, dit is geen excuus om de salarissen te drukken. Sterker nog, in onze arbeidsvoorwaarden staat letterlijk het volgende: Liones wil belonen in het top 25e percentiel van de branche c.q. alle bij DDA aangesloten bedrijven.

Veronique Bayraktar Bureaumanager
Superleuk om te horen dat je geïnteresseerd bent! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Upload je CV:

Ik heb interesse in een:

BijbaanStageVaste baan

Voer de code even in ter controle: captcha