Passen wij bij elkaar? Bel naar 070-3191923 of mail naar veronique@liones.nl

Over onze stageplekken

Wij zoeken ambitieuze studenten die willen werken en leren bij een professioneel en innovatief internetbureau. We hebben dan ook altijd plek voor meeloopstages en afstudeeropdrachten.

Tijdens een stage bij ons maak je een grote stap in je ontwikkeling tot echte web professional. Je komt te werken in een dynamische en inspirerende werkomgeving waarbij professionaliteit, teamspirit en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol spelen. Je gaat meewerken aan mooie projecten voor veeleisende klanten.

We beloven je plechtig; we zullen je nooit, maar dan ook nooit, inzetten als goedkope arbeidskracht om de ***klusjes of achterstallig werk weg te werken.

We begeleiden je actief tijdens je stage. Je krijgt daarbij zo veel vrijheid en verantwoordelijkheid als je zelf aankunt. Regelmatig bespreken we de voortgang van je stage of opdracht. De lat ligt hoog, daarvan leer je het meest.

ACTUELE STAGEOPDRACHTEN

Roadtrip

BEKIJK HIER DE ROUTE

Meeloopstage

De meeloopstage houdt in dat je actief meewerkt aan lopende projecten voor diverse klanten en alle mogelijke devices. De werkzaamheden variëren van het ontwerpen van mockups en interactie/grafische ontwerpen tot aan het werken aan front-end development/performance bij projecten van onze toonaangevende klanten.

Afstudeerstage

De afstudeerstage is vooral gericht op een eigen opdracht die je grotendeels zelfstandig uitvoert. Dit is veelal een onderzoek waar een concept, prototype of advies uit voortkomt. Wij zorgen er altijd voor dat de afstudeer-opdrachten goed aansluiten bij de wensen van onze klanten, zodat de resultaten van de stage een waardevolle bijdrage leveren.

Belangrijk is dat jij weet wat je wilt en proactief met ons meedenkt om een goede stage-opdracht te creëren.

Wat levert het jou op?

Voorop staat dat je bij ons een succesvolle stage-opdracht / afstudeerscriptie afrondt. Daarbij krijg je een kijkje in de keuken van een full-service internetbureau en werk je aan concrete opdrachten voor toonaangevende websites en (web)applicaties. Bij wederzijds enthousiasme wellicht een bijbaan als ‘webpotential’ of een (fulltime) dienstverband.

Wat bieden wij?

Een kijkje in de keuken van een internetbureau.

Samenwerken en kennis delen met ruim 30 professionals.

Intensieve begeleiding

Een eigen werkplek met alle voorzieningen.

Elke dag een uitgebreide lunch.

Een stagevergoeding van 450 euro bruto per maand.

Bij wederzijds enthousiasme wellicht een bijbaan of een vast dienstverband. Kijk maar wie je voorgingen!

Tot slot. Dit is wat wij zoeken in een developer.

Je bent bezig aan je derde of vierde jaar Informatica, Mediatechnologie, Industrieel Ontwerp of een andere gelijkwaardige opleiding, en bent beschikbaar voor een minimale periode van 4 maanden. Je hebt een technische mindset, ervaring met programmeren en een bijkomend gevoel voor UI en UX.

En dit in een designer.

Je bent bezig aan je derde of vierde jaar van de kunstacademie, CMD, Industrieel Ontwerp of een andere gelijkwaardige opleiding en bent beschikbaar voor een minimale periode van 4 maanden. Je hebt gevoel voor esthetiek en interactie en dat is terug te zien in je portfolio.

Veronique Bayraktar Bureaumanager
Superleuk om te horen dat je geïnteresseerd bent! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Upload je CV:

Ik heb interesse in een:

BijbaanStageVaste baan

Voer de code even in ter controle: captcha