Passen wij bij elkaar? Bel naar 070-3191923 of mail naar veronique@liones.nl

3e-jaarsstage

Een 3e-jaarsstage houdt in dat je actief meewerkt aan lopende projecten voor diverse klanten en alle mogelijke devices. Je komt te werken in een dynamische en inspirerende werkomgeving waarbij professionaliteit, teamspirit en persoonlijke ontwikkeling een grote rol spelen. De werkzaamheden die je verricht variëren van het ontwerpen van mockups en interactie/grafische ontwerpen tot aan het werken aan front-end development/performance bij projecten van onze toonaangevende klanten. Je wordt tijdens de stage actief begeleid en krijgt daarbij zoveel vrijheid en verantwoordelijkheid als je zelf aankunt.

Visual / Interaction Designer

Je bent bezig aan je derde of vierde jaar van de kunstacademie, CMD, Industrieel Ontwerp of een andere gelijkwaardige opleiding en bent beschikbaar voor een minimale periode van 4 maanden. Je hebt gevoel voor esthetiek en interactie en dat is terug te zien in je portfolio.

Front-end Developer

Je bent bezig aan je derde of vierde jaar Informatica, Mediatechnologie, Industrieel Ontwerp of een andere gelijkwaardige opleiding, en bent beschikbaar voor een minimale periode van 4 maanden. Je hebt een technische mindset, ervaring met programmeren en een bijkomend gevoel voor UI en UX.

Roadtrip

BEKIJK HIER DE ROUTE

Dingen die je kan gaan doen

Problemen oplossen voor gebruikers en klanten

Visuele ontwerpen maken voor websites of apps

Wireframes opzetten voor een website of app

Coderen van websites

Mee naar conferenties

Ontwerpen van promotiemateriaal voor Liones

Wat leer je tijdens een meeloopstage?

Tijdens je stage bij ons maak je een grote stap in je ontwikkeling tot een echte web professional. Je gaat meewerken aan mooie projecten voor veeleisende klanten. Je leert hoe het is om in een professionele omgeving te werken. Je leert te werken in teamverband en dat het echt ook anders kan dan het groepswerk op school. Je leert communiceren en bouwen op elkaar. Je hebt contact met klanten en komt erachter dat ze echt niet zo eng zijn. Je maakt veel kilometers in het vak wat je echt leuk vindt, waardoor je natuurlijk ook hiervan heel veel leert. Tips, tricks, handigheidjes. Je krijgt de tijd om methodes van school toe te passen, maar ook dat er nog 1000 andere wegen naar een eindresultaat kunnen leiden.

We beloven je plechtig; we zullen je nooit, maar dan ook nooit, inzetten als goedkope arbeidskracht om de ***klusjes of achterstallig werk weg te werken. De lat ligt hoog, daarvan leer je het meest.

Een greep uit al het moois wat onze stagiaires gemaakt hebben.

Dit zeggen jouw voorgangers over stage bij Liones

  • Ontdekken, leren en creëren met toffe collega’s die laten zien hoe het is om dagelijks mooie en handige dingen te ontwikkelen.
    Diëlle
  • Ik mocht in mijn meeloopstage vrijwel direct meedraaien met een scrum team. In deze 5 maanden stage heb ik meer geleerd dan in de 2 voorgaande jaren school!
    Lorenzo
  • Een toffe stage waarbij ik alle aspecten van mijn opleiding in praktijk heb kunnen voelen.
    Youri
Veronique Bayraktar Bureaumanager
Superleuk om te horen dat je geïnteresseerd bent! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Upload je CV:

Ik heb interesse in een:

BijbaanStageVaste baan

Voer de code even in ter controle: captcha