Passen wij bij elkaar? Bel naar 070-3191923 of mail naar veronique@liones.nl

Omgeving

Zomaar een ochtend…

Locatie

We houden huis in de Plaspoelpolder, een business park kantorenterrein onder de rook van Den Haag. En om de verwachtingen maar meteen te managen, inspirerend is de omgeving niet.

Maar is dat nou echt zo belangrijk? Wij vinden van niet. Het ligt perfect langs de A4, er zijn volop parkeerplekken, station Rijswijk is om de hoek, en de bus is ook een prima optie. En uiteindelijk zit je toch veelal binnen, dus het feit dat je werkplek super ruimtelijk, licht en gezellig is, vinden wij veel belangrijker.

TOCH EVEN RONDKIJKEN?

Werkplek

Een van de grootste voordelen van ons kantoor is toch wel de enorme hoeveelheid ruimte die we hebben. Dat gaan we dus niet teniet door kantoortjes, werkplekken of ander afschermingen te maken. Iedereen zit feitelijk bij elkaar en iedereen is te benaderen. En omdat we middels Scrum werken zitten alle disciplines binnen het team ook gewoon bij elkaar. En mocht je een keer een overleg hebben dan zijn er 3 vergaderruimtes waar we onze kunsten vertonen.

Je werkplek bestaat uit een no-nonsense IKEA bureau, maar daar bovenop wel een beest van een computer. Windows, Linux of OSX. Maakt ons werkelijk niks uit zolang jij maar gewoon je werk goed kan doen. O, en je kan natuurlijk onbeperkt post-it briefjes pakken.

Eten & Drinken

Hadden we al gemeld dat we fantastische koffie hebben? Dus niet zo’n apparaat met blauw kleurende knopjes waar een niet te bepalen substantie uit komt, maar echte Italiaanse kwaliteit. Bovendien zorgt (voornamelijk) Veronique er voor dat er 24/7 koekjes aanwezig zijn.

Lunchen doen we met z’n allen in de kantine. Gewoon ouderwets gezellig aan één lange tafel. Wat wel heel belangrijk is om te weten, is dat we een paar die-hard Duo Penotti fans hebben. Die waarderen het niet als je je mes dwars door de pot haalt. Raken ze van in de war. Gelieve dus de witte en bruine pasta afzonderlijk te smeren. Zo voorkom je weer een kleine rel.

Veronique Bayraktar Bureaumanager
Superleuk om te horen dat je geïnteresseerd bent! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Upload je CV:

Ik heb interesse in een:

BijbaanStageVaste baan

Voer de code even in ter controle: captcha