Passen wij bij elkaar? Bel naar 070-3191923 of mail naar veronique@liones.nl

"If you always do what you always did, you will always get what you always got."

Aantal uur dat in 2014 binnen Liones besteed is aan innovatie. True story.

Aantal begrote innovatie voor 2015. Impressive hè?

Innovatie zit in ons DNA. Enerzijds omdat we overtuigd zijn dat we daarmee onze klanten op voorsprong kunnen zetten. Anderzijds omdat dit het werken echt leuk maakt. Want wat is er nou leuker dan elke dag geprikkeld worden het maximale uit jezelf en de techniek te halen? Twee van de meest concrete innovatie projecten zijn ons eigen product FontoXML, en ons eigen framework Lynkx.

Lynkx 4

Lynkx is ons eigen .NET framework en CMS. Het stelt developers dagelijks in staat om razendsnel en efficiënt te werken. Maar tegelijkertijd wordt er continu gewerkt om het framework ‘intelligenter’ te maken. Zo zijn wij overtuigd dat online steeds meer gaat draaien om personalisatie. En omdat dit vraagstuk voor iedere klant uniek is, ontwikkelen we Lynkx in een richting dat dit voor iedereen mogelijk is, maar ook nog eens snel te realiseren. Onze developers dragen daar continu hun steentje aan bij, maar samen met de TU Delft en de Haagse Hogeschool kijken we bijvoorbeeld naar ‘machine learning’ om dit zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen.

FontoXML

FontoXML is ons eigen product waar inmiddels duizenden uren interactie design en development in zit. En we zijn nog lang niet klaar. Simpel gezegd draait een groot deel van de wereld om gestructureerde content. Denk aan bijvoorbeeld aan medische, juridische en technische boeken en handleidingen. Content die door ‘specialisten’ geschreven en hergebruikt wordt. Deze content kent verschillende soorten ‘output’. Daarom wordt deze content niet in Word geschreven, maar in ‘platte’ tekst die middels een schema opgebouwd wordt. Zodoende kan de content in allerlei verschijningsvormen gebruikt worden.

Er zijn een paar systemen op deze wereld die dit proces faciliteren, maar die zijn zeer technisch van aard. Met FontoXML zorgen wij ervoor dat de schrijvende specialisten (die dus geen affiniteit hebben met schema’s en XML) niet vermoeid worden met de techniek, maar zich volledig op de content kunnen richten. Wij zorgen ervoor dat het werkt als Google Docs of Microsoft Word, maar dat alles gebeurt volgens standaarden als DITA, TEI of XML.

Dit vraagt dus niet alleen enorm veel technische know-how, maar ook veel UX kennis. Immers, heel veel interacties zijn simpelweg nog nooit eerder bedacht  door iemand anders. Mocht je meer willen weten, kijk dan even op www.fontoxml.com.

Veronique Bayraktar Bureaumanager
Superleuk om te horen dat je geïnteresseerd bent! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Upload je CV:

Ik heb interesse in een:

BijbaanStageVaste baan

Voer de code even in ter controle: captcha