Passen wij bij elkaar? Bel naar 070-3191923 of mail naar veronique@liones.nl

Tim Willemse

Tim Willemse

Project manager

Een nieuwe stap voor mij, maar wel één die ik al een tijd op mijn vizier heb staan. Na de afgelopen jaren bij grote organisaties als PostNL en Postbus 51 te hebben gewerkt, ga ik nu met veel enthousiasme aan de slag bij Liones. Als Projectleider zorg ik er voor dat projecten zonder problemen worden opgeleverd en ben ik de spil in de communicatie tussen de klanten van Liones en onze developers. Naast ervaring als Projectleider heb ik bij de rijksoverheid verschillende reorganisaties meegemaakt en geadviseerd over de inrichting van nieuwe processen. Met deze ervaringen hoop ik mijn steentje bij te dragen aan langdurige klantrelaties en de realisatie van nieuwe websites die bezoekers weet te binden. Zelf ben ik ook veelvuldig gebruiker van websites en communities. Zo kan ik thuis uren rondstruinen op het internet wanneer ik mijn versgemalen espresso wil perfectioneren, een nieuwe fiets wil kopen of weer eens een reis aan het voorbereiden ben. Dit soms tot onbegrip en frustratie van mijn vriendin. Zij vindt dat ze op kantoor al genoeg achter de computer zit.

Zoals gezegd, streef ik er naar om in mijn vrije tijd een goede espresso te zetten en ik gebruik daar alleen vers gebrande koffiebonen voor. Nadeel hiervan is dat koffie op kantoor niet veel meer dan gekleurd water met een smaakje is. Al valt dat bij Liones gelukkig nog wel mee. Ik luister graag naar ‘goede’ muziek en bezoek regelmatig een festival of concert in Rotown en Paradiso. Op reis fietsen mijn vriendin en ik het liefst tussen indrukwekkende bergmassa’s. Na het beklimmen van een zware helling met onze volgepakte fietsen, volgt als beloning altijd weer die schitterende afdaling. Omdat ik houd van lekker eten en drinken, compenseer ik dat door regelmatig te fietsen of een stuk hard te lopen door het Haagse Bos. Dat wordt komend jaar dus meedoen aan de CPC Loop samen met mijn Liones collega’s.

Veronique Bayraktar Bureaumanager
Superleuk om te horen dat je geïnteresseerd bent! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Upload je CV:

Ik heb interesse in een:

BijbaanStageVaste baan

Voer de code even in ter controle: captcha