Passen wij bij elkaar? Bel naar 070-3191923 of mail naar veronique@liones.nl

Thomas Brekelmans

Thomas Brekelmans

Software Developer

Mijn passie voor het web en programmeren is al heel oud. Toen ik 10 jaar oud was had ik mijn eerste HTML site al gemaakt, voorzien van de (toendertijd) laatste innovaties op het gebied van gebruikersinteractie en visueel ontwerp: gele letters op een zwarte achtergrond met een vrolijk langsscrollend welkomsbericht dankzij de <marquee> tag en duidelijke call to actions dankzij de <blink> tag.
Gelukkig is de techniek niet stil blijven staan en zijn er ondertussen nog veel meer (en wellicht mooiere) innovaties in web development. Mijn focus is in de loop der tijd ook veranderd: van websites maken met HTML, JavaScript en CSS via rich media microsites, games en applicaties op het Adobe Flash Platform naar portals / platformen en andere grote sites op basis van Drupal.

Bij Liones vervul ik de rol van Lead Drupal Developer. De afgelopen jaren heb ik mezelf helemaal toegelegd op dit fantastische Open Source CMS/CMF en ben ik inmiddels een groot fan geworden en Drupal-evangelist binnen Liones.
Ook maak ik af en toe uitstapjes naar andere technologieën en leuke JavaScript libraries en/of frameworks zoals AngularJS.

Mijn doelen in het leven zijn om plezier te hebben, om een ??actief leven te leiden, om financieel onafhankelijk te zijn, om te werken aan boeiende projecten, om continu nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe vrienden te maken, om een groot deel van de wereld te zien en te worden beschouwd als een betrouwbare, ervaren en gezellige vriend / collega / relatie.
Ik streef ernaar om mijn begrip van de wereld om me heen op elk niveau, vanuit elk perspectief voortdurend te vergroten. Ik probeer ruimdenkend, nieuwsgierig, geïnteresseerd, betrokken, gemotiveerd en bovenal leergierig te blijven, altijd en overal.

Veronique Bayraktar Bureaumanager
Superleuk om te horen dat je geïnteresseerd bent! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Upload je CV:

Ik heb interesse in een:

BijbaanStageVaste baan

Voer de code even in ter controle: captcha