Passen wij bij elkaar? Bel naar 070-3191923 of mail naar veronique@liones.nl

Remko Zuiderwijk

Remko Zuiderwijk

Manager Operations

Toen ik ontdekte dat een carrière als profvoetballer niet voor mij was weggelegd, moest ik gaan nadenken over een goed alternatief. Het meest voor de hand liggend was natuurlijk om een paar jaar te gaan genieten van het studentenleven. Dat was een vergissing. Niet dat het niet gezellig was, integendeel, maar ik ben toch meer autodidactisch dan ik dacht. Creatief, zelf kennis vergaren en een eigen visie op alles wat los en vast zit combineerde niet zo goed met school.

Wat me van kinds af aan al wel fascineerde was de modem in onze computer (voor de liefhebbers, een Intel 80286 met iets van 20 MHz). Voor mensen om mij heen klinkt het gek als je ze verteld dat er ook al een online wereld was voor het, zoals we het vandaag de dag noemen, internet. Zo haalde ik ooit mijn 6VWO geschiedenis werkstuk over de VOC van eenBBS. Mijn dank (ik had een 9) gaat nog steeds naar de onbekende auteur.

Uiteindelijk ben ik mijn professionele loopbaan begonnen bij het NBTC. Een mooie en leerzame tijd, maar de honger naar innovatie en de groeiende online mogelijkheden bleef. En om die honger te stillen moet je toch aan de slag bij een mooi en innovatief internetbureau. Ik werk nu bijna 5 jaar bij Liones.

In eerste instantie ben ik begonnen als projectleider, maar inmiddels draag ik al weer geruime tijd het stempel ‘operationeel manager’. Een mooie functie waarbij organisatie ontwikkeling, mensen, klanten en projecten samen komen. Ik geef dagelijks leiding aan een team van briljante developers, scherpe projectleiders, creatieve front-end goeroes en Bert Willems(geintje Bert ;)

Omdat de online wereld blijft lonken doe ik nog steeds de projecten voor onze grootste klanten, maar adviseer ik ook graag hoe zij gebruikersbehoeften, business mogelijkheden en technisch innovaties samen kunnen laten komen.

Mocht je nog meer over me willen weten, online eet ik m’n own dogfood en kun je me vinden opTwitter, LinkedIn, Pinterest en mijn eigen Tumblr blog. Tot slot dan nog maar een quote om af te sluiten. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat wanneer mensen quotes tussendoor of onderaan een artikel zien, het desbetreffende artikel 9% beter gelezen wordt.

“Three Rules of Work: Out of clutter find simplicity; From discord find harmony; In the middle of difficulty lies opportunity.”   – Albert Einstein

Veronique Bayraktar Bureaumanager
Superleuk om te horen dat je geïnteresseerd bent! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Upload je CV:

Ik heb interesse in een:

BijbaanStageVaste baan

Voer de code even in ter controle: captcha