Passen wij bij elkaar? Bel naar 070-3191923 of mail naar veronique@liones.nl

Maarten van Vulpen

Maarten van Vulpen

Consultant

Ik ben Maarten (1981) en sinds 2006 werkzaam voor Liones. Vanuit mijn rol als consultant adviseer ik klanten hoe zij het meeste uit online kunnen halen. Een van mijn doelstellingen is het inzichtelijk maken van de resultaten. Webanalytics en KPI’s zijn trefwoorden die hier bij horen. Als partner samen met klanten het beste uit sites halen zorgt er voor dat ik iedere dag met veel plezier mijn werk verricht.

“You can’t manage what you don’t measure!”

Mijn enthousiasme voor het web deel ik via workshops, cursussen en uiteraard ook de weblog Publishr.nl, welke ik samen met collega Remko en ex-collega Hugo ben gestart. Daarnaast schrijf ik momenteel een boek over ‘zoekmachineoptimalisatie’ wat dit jaar zal verschijnen. Delen is vermenigvuldigen!

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik ben fanatiek hardloper en MTB-er. Ik geef wekelijks looptraining aan de lopers van Loopgroep Bunnik. Ik daag mijn collega’s dan ook regelmatig uit om mee te doen aan wedstrijdjes, zoals de CPC Loop.

Kan je mij uitdagen meer uit jouw site te halen? Maak dan eens een afspraak om samen met mij naar de mogelijkheden te kijken!

Veronique Bayraktar Bureaumanager
Superleuk om te horen dat je geïnteresseerd bent! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Upload je CV:

Ik heb interesse in een:

BijbaanStageVaste baan

Voer de code even in ter controle: captcha